Laatste dag Bangkok
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Henk
10 November 2009 | Thailand, Bangkok
Na het eten hebben we besloten dat niet te doen. Hij wilde mij wel meenemen naar wat vrienden van hem, die straatbarretjes hebben.
Ach, weer eens wat anders, dus ok. Ik had het niet willen missen!
Eerst naar zijn beste vriend. Hij heeft 'n barretje met zelfgestookte whisky's, ow, ben benieuwd!
Met flink wat show wordt onze gekozen whisky in een flesje gegoten vanuit 'n grote ketel. Kleine glaasjes komen tevoorschijn, bekertjes met water waar speciale kruiden in hebben gezeten, wat goed is voor je lichaam, en wat heel goed combineert met de whisky.
Na de eerste fles mochten we niet meer dezelfde kiezen, want die was veel te sterk volgens hem. En inderdaad, dat was goeie hoestsiroop... Smaakte echter voortreffelijk.
De tweede fles was lekkerder van smaak, maar ik had 't idee dat die zwaarder viel, of zou 't aan het feit liggen dat het de tweede fles was???
In elk geval, vervolgens naar de zus van zijn beste vriend, die heeft 'n karaokebar. Ook gezellig, denk ik, en daar heb ik dan toch alleen maar wat cola gedronken. Er was vanalles te eten, dus genoten van sprinkhanen, kakkerlakken en wormen. Echte delicatesses! Moet je beslist 'n keertje proeven! Lekker soepje erbij, maar erg pittig (voor mij dan toch...), en als toetje nog gegrilde soort van mosselen, uit schelpen zoals wij die in Scheveningen op het strand vinden.
Trouwens, aan kakkerlakken geen gebrek om te grillen, want je zag ze zo tegen de muur omhoog kruipen.
Maar ach, da was 't ergste nog niet... Op straat liepen de ratten te smullen van wat er op de grond lag...
Helemaal prima avondje, het is niet zo heel laat geworden, was om 3 uur terug in het hotel, en dan vanavond als laatste avond maar naar Patpong, maar wel zonder Coi. Ik ken m'n weg, en wil even geen handenbindertje...
Morgen naar Jomtien, leuk optrekje geboekt daar voor in elk geval 5 dagen, 15 november is daar 'n te gekke WhiteParty, dus blijf in elk geval tot de 16e...
10 November 2009 - 15:12
Leandra:
Jaja ik lees t al. je feest er goed op los daar, ouwe zuipert :P