4 november - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Henk - WaarBenJij.nu 4 november - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Henk - WaarBenJij.nu

4 november

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Henk

04 November 2008 | Thailand, Bangkok

He allemaal, kei leuk om jullie reacties te lezen!!!!

En jahoor, vanmorgen de eerste problemen met wakker worden en opstaan. Wel nog op tijd wakker geschrokken, maar ontbijt gemist... Gisteravond naar de Calypso-travestietenshow geweest. Knappe meiden, gewéldige kostuums, maar licht- en geluidstechniek vielen toch wel behoorlijk tegen. Natuurlijk met paar meiden op de foto na afloop! Daarna naar de PatPong, met dank aan Wim. Daar móet je geweest zijn. Overal proppers om je ergens naar binnen te lokken, maar ik heb m'n eigen keuzes gemaakt. Superleuke clubs bezocht, de details zal ik je besparen... haha... Het was laat, c.q. vroeg, toen de taxi me aan de andere kant van Bangkok weer bij 't hotel afzette (voor nog geen 10 euro, daar kom je in Nederland niet ver mee...)
Vanmorgen rondje gefietst door Bangkok waar je normaal gesproken nooit zou komen. Magnifiek! In Bangkok zie je vrijwel geen fietsen, dus veel Thai die zwaaiden en lachten. Voordeel is dat je overal mag fietsen waar je ook mag lopen, en natuurlijk de drukke(re) wegen vermeden. Dus dwars door de nauwe steegjes van ChinaTown, door de paadjes van de klongs, met de "ferry" de rivier over, dwars door tempels heen, over drukke markten, 't leek zelfs dwars door huizen heen... Als je óóit in Bangkok komt, moet je dit absoluut doen!
En natuurlijk: dreigende wolken pakten zich samen en een tropische onweersbui barstte los. Het regent hier niet veel, maar als 't regent, dan ook wel meteen goed! Schitterend onweer wat je voorbij hoorde rommelen van de ene naar de andere kant, en na 'n half uurtje was het weer droog, maar ondertussen zélf door en door nat. Eigenlijk toch ook wel lekker, zo'n warme douche...
Na de lunch (zelfde plek als gister gedaan) effe deze log bijwerken, effe relaxen, koffer pakken voor vertrek morgenvroeg (zit dan 2 dagen al in de jungle bij de River Kwai, zonder stroom, dus waarschijnlijk is de komende dagen hier niks nieuws te lezen). Spreek Kwai trouwens uit als Kwee, want Kwai betekent hier zoiets als "klootzak"...
Vanavond naar een amusementsshow waar Joop van den Ende nog wat van kan leren schijnt, en daarna maar eens op tijd naar m'n bed.

• 04 November 2008 - 12:16

Marij:

Leuk om je op deze manier toch een beetje te kunnen volgen wat je allemaal uitspookt.
    Geniet er nog maar van want voor je het weet ben je weer terug in ons kikkerlandje.

Dikke knuffel van mij

• 07 November 2008 - 23:24

Nancy:

He Henk,

haha fijn om elke dag te lezen dat het zo goedkoop is daar, heb je tenminste nog iets met dat loontje van ons he, hhahahah,je maakt wel supergave dingen mee zeg, en die foto;s wil ik allemaal zien !!!
    Dat word dus een avondje foto's kijken want je kan er zo mooi over vertellen over wat je meemaakt, dus bij elke foto zal je ook een verhaal hebben, heel indrukwekkend allemaal, super voor je !!
    Liefs Nance