11 november
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Henk
11 November 2008 | Thailand, Chiang Mai
Eerst naar de parasolfabriek geweest, waar 't papier en de parasol gemaakt wordt, en beschilderd. Echt staan twijfelen om 'n fantastisch mooi schilderij mee te nemen, maar uiteindelijk toch maar niet gedaan. Hoe moet ik in hemelsnaam alles 't vliegtuig inkrijgen? Natuurlijk wel effe m'n fototas laten beschilderen. Na de lunch naar de goudsmid, 'n staatsbedrijf waar de edelstenen, goud en zilver maar de helft kosten ten opzichte van in Nederland. Veel blingbling en heel veel keus, maar toch maar niets meegenomen. Duidelijk is wel dat hier heel veel geld achtergelaten wordt. Buiten staat 'n blauwe gepantserde Mercedes voor als je echt heel veel geinvesteerd hebt, waarmee je dan thuis gebracht wordt, evt onder politie-escorte, die buiten en binnen opvallend aanwezig is. Vervolgens naar de zijde-industrie, en daar kon ik 't tochniet laten 'n aanschaf te doen. Belachelijk lage prijzen, en nog wat afgedingd ook... Na deze toch wel drukke dag eindelijk naar 't hotel, en vanavond nog naar 'n Kantoke-show, eten aan lage tafeltjes, terwijl muziek, dans en entertainment rondom je is, ook wel weer apart om te doen... Daarna nog effe 'n lampion opgelaten met al m'n wensen en zonden. Allemaal brandende lichtjes in de lucht en op het water, heel bijzonder dat te kunnen meemaken. Morgen is het vollemaan, en dan wordt Loy Kratong gehouden in Thailand, hoewel dat eigenlijk al 3 dagen bezig is ook... dus morgen zit ik in elk geval in de stad...
14 November 2008 - 17:40
Henny Overbeek:
Fijn dat je het naar je zin hebt.geniet er nog goed van die laatste dagen.groetjes Henny -
14 November 2008 - 18:22
Ilona Minkjan:
hallo henk
ik geloof dat je het daar helemaal naar je zin hebt he?ik dacht even snel een pagina van je verslag te lezen en vervolgens te gaan koken.Maar die ene werden ze allemaal...Ik kon de vochtige lucht vermengt met wierook en houtskool al weer bijna ruiken... wat kun jij boeiend schrijven!Geemotioneerd raken van gebaren en sfeer,ik kan het hier voelen.Dus als je daar gaat wonen(hihi)... we komen je opzoeken!Geniet nog maar meer van dat prachtige land want je hebt elke minuut verdiend! tot snel!! kusjes Ilona